En helt självständig sparbank

Välkommen till Sparbanken Syd! Hos oss blir du en stor kund i en liten bank med snabba och korta beslutsvägar. Eftersom vi är en självständig sparbank behöver vi inte heller följa en storbanks rekommendationer utan är fria att välja produkter och tjänster från en rad olika samarbetspartners. Vi väljer åt dig och fokuserar på din ekonomi och på att göra de bästa valen för just dig.
Det är enkelt att bli kund hos oss! Fyll i formuläret för att beställa vårt startpaket*. När dina avtal är klara signerar du digitalt med ditt befintliga BankID. Därefter tar vi en dialog om hur och när du vill flytta din bankaffär till oss, och när vi kommit överens sköter vi det åt dig.
Du får automatiskt ta del av våra aktuella erbjudanden, och behöver inte vidta någon särskild åtgärd för att de ska aktiveras. Läs mer om våra aktuella erbjudanden här.

*) Sparbanken Syds startpaket består av ett löne/transaktionskonto, betalkort Visa och servicepaket med Telefonbank, Internetbank och Mobilbank. Pris: 39 kr/mån.

Bli Kund

Möt oss i flödet

Här är jag inte en i mängden
eller en obetydlig småkund. Jag är trygg med att jag
kommer i första hand och de vill mitt bästa.

Nathalie Bemerholt - Sjöbo

I dessa oroliga tider är det viktigt att
vara kund i en ansvarsfull och äkta sparbank, som tänker globalt och agerar lokalt

Gale Joly - Smedstorp

För mig är det viktigt att ha en bank som brinner för det lokala.
Jag gillar verkligen sparbanksidén, att överskottet går tillbaka till regionen till nytta för mig som kund, istället för till utdelning åt aktieägare.

Eva Olsson - Ystad